IMG_20200821_202237070

Intake

Je kunt me bellen op nummer 06-49131771 of een mailtje sturen naar info@psycholoogzeeland.nl.

We maken dan een afspraak. Je krijgt daarna een online vragenlijst toegestuurd per e-mail. Het is handig als je deze invult en terugmailt vóór onze eerste afspraak, ik krijg door de vragenlijst een goed beeld van je hulpvraag en wat je nodig hebt. Zodoende kunnen we de eerste behandeling direct aan de slag. Telefonische afspraken kunnen gemaakt worden gedurende kantoortijden.

Wil je videobellen? Dat is ook mogelijk. Dit kun je van tevoren aangeven in je mail of tijdens het telefoongesprek.

Je kunt ook hier direct je eerste afspraak in mijn online agenda boeken:

Werkwijze

We gaan dan direct aan de slag. In je behandelovereenkomst leggen we eerst vast of je er op prijs stelt dat ik bij andere hulpverleners (bv. huisarts, psychologen) informatie inwin of andere hulpverleners (bv. huisarts) op de hoogte houdt, of dat je dat liever niet hebt.

Bij ieder gesprek volgt dezelfde werkwijze. Een gesprek duurt 60 minuten. Elke gesprek begint met het invullen van een hele korte lijst van 4 simpele vragen. Hierop geef je aan hoe je je voelt en hoe het met je gaat of gegaan is de afgelopen week. Dit helpt mij om de juiste richting van het gesprek te bepalen en zo kunnen we per keer zien hoeveel er verbeterd is.

Daarna volgt een oplossingsgericht gesprek. Als de behandeling helpt dan zien we meestal al snel een verbetering in het begin (en dus niet aan het eind).

Doe MEER van wat werkt en niet MEER van wat niet werkt....

Psycholoog Vlissingen
4.8
Gebaseerd op 77 beoordelingen
powered by Google
De podcasts en cursussen zijn voor mij erg waardevol geweest. De cursus De Bevrijding heeft me veel inzichten en handvatten gegeven. Het heeft me bewuster gemaakt van mijn eigen handelen, denkpatronen en monsters. Ik ben er echt sterker door geworden en liever voor mezelf. Ik kan de cursus iedereen aanraden en gebruik de handvatten ook in mijn eigen werk in de begeleiding van anderen. Kan niet wachten tot het boek uit komt!
De gesprekken met Sandra zijn altijd prettig. Zij geeft mij het lef weer om de dingen te ondernemen die ik niet meer kon na mijn burn-out. Nooit gedacht dat je alles opnieuw weer moet leren en daar heb ik hele goede hulp aan bij Sandra. Ik ben er nog niet helemaal maar dat komt zeker wel in de gesprekken die nog gaan komen. Daar heb ik alle vertrouwen in.Stapje voor stapje gaan we vooruit.
Kristin VKristin V
09:31 17 Oct 21
Olaf MastenbroekOlaf Mastenbroek
15:00 16 Jul 21
Prima geholpen, snel en inzichtelijk voor. Vervolgens ben ik met de online cursus verder gegaan en het geeft een soort rust dat ik daar op kan terugvallen.
Mike KoomanMike Kooman
11:33 03 Jul 21
Sandra zoekt persoonlijke oplossingen, die mij erg geholpen hebben. Sandra weet je de goede kant op te sturen. De gesprekken hebben mij erg geholpen.
SharonSharon
14:00 02 Mar 21
Het heeft mij ontzettend geholpen door de podcasten van Sandra te beluisteren en uiteindelijk de cursus te volgen om weer met mijn eigen waarden bezig te zijn in plaats van die van anderen. Door het steeds herhalen kwam er bij mij een omslagpunt en ben ik nu veel meer bezig met wat ik nodig heb om mij op langere termijn beter te voelen en het er ook laten zijn als ik even mindere momenten heb, die mogen er ook zijn.Sandra was de 1e psycholoog die mij echt heeft geholpen om weer mezelf terug te vinden en niet zoals iedereen altijd maar zegt om altijd maar positief te moeten zijn, dat werkt dus niet. Neem het zoals het is, dat voelt veel fijner. Dus wil je weer inzicht in je leven en stoppen met altijd maar positief te zijn, ga voor de cursus van 'mentaal sterk met Sandra!'
Marian de JongMarian de Jong
08:52 16 Feb 21
Samen met Sandra heb ik gewerkt aan mezelf. Op een positieve en fijne manier geleerd dat niet alles positief hoeft te zijn. Leren accepteren, bewust worden van je gedachtes, afstand nemen, je waarden leren ontdekken en daarmee aan de slag gaan.Het ging en gaat steeds beter. Natuurlijk met af en toe weer een terugslag, maar dankzij de professionele begeleiding van Sandra ben ik nu zoveel verder en weet ik waar ik sta en wat ik wil doen. Dank voor je waardevolle gesprekken en het proces samen!
Sanne ZSanne Z
09:45 13 Feb 21
Toen ik vorig jaar maart in een burn out terecht kwam ging ik op zoek naar een psycholoog. Ik wilde iemand met wie ik kon goed praten, die laagdrempelig was en vooral zou denken in oplossingen. Bij Sandra vond ik precies wat ik zocht.Ze heeft me inzicht gegeven in mijn burn out, me geholpen mijn manier van denken aan te passen en ze motiveert me moeilijke keuzes te maken die uiteindelijk vooral het beste zijn voor mijzelf.Na iedere sessie voelt mijn hoofd een stuk opgeruimder en hebben we zelfs in een deuk gelegen om de gebeurtenissen van de laatste tijd.Ik zou het iedereen aanraden eens met Sandra in gesprek te gaan, naar haar podcasts te luisteren of een training te volgen.
Aisa GorterAisa Gorter
13:39 06 Dec 18
De “zorg voor jezelf” training bestaat uit video’s en je kan wekelijks een coaching call met Sandra inplannen. In zo'n call kan je al je vragen stellen en Sandra neemt de tijd om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.Deze training vind ik de moeite waard. Sandra heeft een verrassende aanpak wat ik nog niet eerder gezien heb bij een psycholoog. Ik heb aardig wat hulpverleners versleten dus Sandra moet wel iets bijzonders doen ;-)Sandra heeft een prettige stem om naar te luisteren. Ze praat duidelijk en kan zich heel goed inleven in de ander. De lessen zijn goed te volgen vanuit je eigen huis op de momenten wanneer het jou uitkomt. Je krijgt inzicht hoe dingen werken en hoe je ermee om kan gaan.Er is tevens een besloten Facebook groep met gelijkgestemde deelnemers met hetzelfde doel: betere zelfzorg en een relaxter leven.Ik kan een ieder aanraden om deze training te volgen.
js_loader
Scroll naar boven